Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie adeziva pentru cutter-plotter - Unifol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165
Brand
Autocolant
Out Of stock
Descriere
Folii adezive pentru decupare pe cutter-plotter de la Unifol

Calitate impecabila la pret accesibil. Un cliseu?

Nicidecum daca vorbim despre folia adeziva de la Unifol  (www.unifol.com.tr).


Ingloband tehnologie de ultima ora, fabrica din Turcia ofera autocolant la cea mai buna calitate existenta pe piata, toate produsele fiind atent verificate, certificate si garantate.

Decupare folosind cutter-plottere. Seria 3700 de vinil autocolant.

Compass va ofera foliile autocolante pentru decupare la cutter-plotter din seria 3700 ce utilizeaza tehnologia Unifol . Foliile au o calitate foarte buna si adeziv transparent .
Se inlatura perfect, usor si fara urme si dupa doi ani de la instalare.

Perfect decupabile datorita grosimii de doar 70 de microni (0,070 mm), folia adeziva de PVC monomeric ofera o aplicabilitate excelenta pentru utilizatorii profesionisti.

Seria 3700 de autocolant pentru cutter-plotter este disponibila in 34 de culori incluzand finisare mata (matte) si lucioasa (glossy)


Se livreaza in role de 1,22 x 50 m.

Seria 3700 de folie adeziva pentru decupare pe cutter-plotter de la Unifol  ofera solutia optima pentru o larga varietate de aplicatii pe termen scurt sau mediu de pana la 3 ani in exterior si cu o rezistenta nelimitata la interior deoarece folia contine compusi rezistenti la radiatia UV.

Si asta indiferenta daca autocolantul decupat pe cutter-plotter a fost aplicat pe sticla, plastic, metal sau alte suprafete. Poate fi folosit in decoratiuni interioare, semnalistica, publicitate, sisteme de expunere, prezentari sau multe altele.

Structura fina a PVC-ului permite decuparea rapida a autocolantului la cutter-plotter, indepartarea rapida de pe stratul de hartie suport si o aplicare fara probleme.

Adezivul utilizat este clar, transparent si permanent avand componente UV si, cel mai important, nu lasa reziduuri atunci cand este indepartat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura