Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folii adezive print digital cu solvent ecosolvent Unifol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165
Brand
Unifol 3980 3988
Out Of stock
Descriere
Compass - experti in imprimari digitale

Va prezinta:
3980 - Seria de folii imprimabile digital de la Unifol cu cerneala tip solvent / eco-solvent (adeziv clar, transparent)
3988 - Seria de folii imprimabile digital de la Unifol cu cerneala tip solvent / eco-solvent (adeziv gri)

Unifol 3980 monomeric Digital Printing Films - contin adeziv clar si transparent perfect indepartabil dupa dezlipirea autocolantului. Este un avantaj decisiv atunci cand dorim sa inlocuim sau sa renuntam la decorarile cu autocolant imprimabil digital pe imprimante de mari dimensiuni cu cerneala tip solvent sau eco-solvent.

Poate fi imprimata perfect pe orice imprimanta de mari dimensiuni ce utilizeaza cerneala tip solvent sau eco-solvent.

Grosimea filmului este de 80 microni (0,080mm).

Acesta grosime ii confera o rezistenta si o durabilitate superioara majoritatii materialelor similare existente pe piata a caro grosime rareori depaseste 70 de microni.

Seria de autocolant imprimabil 3980 de la Unifol contine folii albe si transparente cu finisare mata sau lucioasa.

Durabilitatea in exterior este de 3 ani.

Foliile imprimabile digital cu cerneala tip solvent sau eco-solvent din seria 3980 de la Unifol sunt astfel perfect adaptate si vor da rezultate excelente pentru aplicatiile pe termen scurt sau mediu.

Se livreaza in role cu dimensiunea de 1,22 m x 50 m.

Seria 3980 de la Unifol � de autocolante imprimabile digital cu cerneala solvent sau eco-solvent ofera rezultate perfecte si fara probleme, structura sa fina recomandandu-le atat pentru aplicatii de interior cat si pentru aplicatii de exterior pe suprafete plane sau avand curbura nu foarte accentuata.

Cu formularea sa mai alba si mai lucioasa, foliile adezive ale seriei 3980 imbunatatesc imaginile dumneavoastra oferind culori mai vii cu detalii mai fine.


Adezivul clar permanent de inalta calitate, cu componente UV, ramane perfect clar, nu lasa reziduuri fiind foarte usor de indepartat.

La cerere pot fi produse si cu adeziv indepartabil, gri sau negru.

Hartia suport speciala utilizata pentru seriile 3980 sau 3980 (adeziv gri) de la Unifol de autocolante imprimabile digital cu cerneala solvent sau eco-solvent nu se cuteaza si nu se deformeaza in nici un fel in timpul imprimarii fiind recomandata pentru imprimante pretentioase precum Mutoh Valujet, Roland sau Mimaki ale caror role presoare deformeaza autocolantele de calitate redusa.

In aprilie la oferta:
- folie adeziva imprimabila digital cu cerneala solvent sau ecosolvent din seriile 3980 si 3988 de la Unifol - 1,38 euro/mp

Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata in avans,
Se ofera discount pentru cantitati mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura