Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cutter-plotter taiere tangentiala Graphtec CE6000-120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3150 €
Brand
Graphtec CE6000-120
Out Of stock
Descriere
Compass - numarul 1 in cutter-plottere in Romania
Prezinta:

Spre deosebire de Roland, Mutoh, Mimaki, GCC sau cutter-plotterele chinezesti care au NUMAI Drag Knife - la acestea cutitul NU se orienteza cu lama in directia de taiere ci doar zgarie materialul, cutter-plotterul profesional GRAPHTEC (Japonia) CE6000-120 are taiere tangentiala (adica taisul lamei se aliniaza cu directia de taiere.
In plus cutter-plotterul profesional japonez CE6000-120 de la Graphtec realizeaza taiere pe contur (taie automat si precis materiale imprimate deja pe o alta imprimanta EXACT pe conturul dorit)
Acest lucru va da siguranta ca orice lucrare, oricat de pretentioasa si complicata, poate fi executata perfect, rapid si precis.

Nici un alt cutter-plotter de pe piata nu va va permite sa decupati la fel de usor, precis si rapid la doar aceasta valoare investita.

Reduceri incredibile la inceput de an - 65% pentru un numar de 3 aparate echipate complet.
Nu ratati castigul a 1.155 euro.
Fara TVA.


Extrem de usor de folosit - direct din CorelDraw sau Adobe Illustrator. Se apasa un singur buton. Nu se transforma in curbe, nu se exporta, nu se face nimic laborios si inutil.

NOU - acum cu software proprietar Graphtec inclus - nu mi este nevoie sa cheltuiti pe programe de lucru costisitoare.

La fel si pentru decuparea pe contur prin scanarea de marcaje de inregistrare. Un singur buton. Asta daca stiti sa desenati un dreptunghi.
Restul e automat. Si perfect SILENTIOS.

Setari multiple disponibile pentru aceeasi lucrare, practic pentru fiecare linie din desen - viteza, acceleratie, compensare, calitate, forta de apasare, tip de linie de taiere.
Setari disponibile dupa culori sau straturi de lucru.

Cutter-plotter cu cu zona maxima de decupare de 1213 mm x 50 metri, cu viteza de 1000 mm/secunda, servomotoare, precizie de 0,01 mm, forta de apasare de 450 g, cel mai bun din lume la aceasta clasa, la inceput de an doar 3.150 euro +TVA (pret in afara promotiei - 3.795 euro fara TVA).

Seria CE6000 de la GRAPHTEC este cea nou si cea mai accesibila solutie profesionala din lume in acest moment.

Decupeaza perfect caractere sub 2 mm, direct din CorelDraw sau Adobe Illustrator, fara transformari, doar apasand un singur buton. Taie "hair line"-ul in doua pe lungime de 5 metri garantat atunci cand este vorba despre decuparea pe contur dat a etichetelor tiparite. Cine mai face asta din cutter-plotterele de pe piata ?

Viteza si precizie uluitoare, calitate impecabila. O investitie pentru multi ani, un echipament sigur, fara batai de cap ce va garanteza lucrari foarte mari (pana la 50 de metri lungime!) si extrem de precise.

Decupare pe contur, cutite rotative pentru taiere tangentiala, 9 setari preprogramabile, decupare perfecta folie de tremotransfer, flock, autocolant, folie reflectorizanta, carton de 300 g/mp.

Intotdeauna pe stoc.

Pachetul contine stand din aluminiu anodizat, role pentru media, software, cutit 0,9 mm pentru taiere tangentiala (urmarirea curbelor in timpul decuparii)

Luati in calcul toate aceste avantaje. Puteti avea o experienta de neuitat cu un cutter-plotter chinezesc (care aduce o gramada de batai de cap) platind pentru acesta 65 % din suma necesara pentru un echipament japonez, cel mai bun din lume la aceasta clasa, garantat ani buni de functionare.

Insistam sa parcurgeti TOATE detaliile si specificatiile de pe: graphtecromania.ro, graphteccorp.com, graphtecusa.com pentru a avea o imagine cat mai clara a utilajului.

We give you the business. Today.

Will you join us?

Garantie pana la 24 luni, service post garantie.

LIVRARE DIN STOC.

Detalii pe www.compass.com.ro, www.craftrobo.ro, www.graphtecromania.ro, www.digitalcompass.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura