Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta ecosolvent cu cap Epson DX5 Revolution E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8900 €
Brand
Revolution E
Out Of stock
Descriere
Compass - experti in imprimari digitale

Va ofera Revo 1645 - o imprimanta de mari dimensiuni cu cerneala tip eco-solvent, ce inglobeaza cele mai moderne tehnologii existente in industrie.
Latime de imprimare 1645 mm, 1440x1440 dpi, un cap de imprimare Epson DX5, 12,8 mp pe ora.
Imprima la o calitate fotografica inclusiv pe media nepretentioasa datorita cernelurilor eco-solvent dezvoltate special de noi pentru aceasta folosind cea de-a cincea generatie de capete piezoelectrice de la Epson - EPSON DX5.
In aprilie 2013 doar 8.900 euro fara TVA.

Este suficient sa respectati recomandarile noastre.

Cutit taiere media imprimata in foi, 2xCMYK, sistem de alimentare continua, cerneala eco-solvent cu uscare ultrarapida,        fara miros incepand cu 39,2 euro/litru.
Dar daca exista ceva care sa va permita TOT TIMPUL sa decupati cu 1600 mm pe secunda fara a mai astepta ca lucrarea sa se usuce, sa imprimati in timp ce decupati cu peste 14 mp pe ora? Sa laminati orice lucrare pana la 1,60 metri latime?
Fara DAR... Exista.

Contactati un reprezentat Compass pentru a afla despre cea mai buna solutie pentru proiectele dvs.


Detalii pe compass.

Revo 1645 - tehnologie de exceptie

Cu o istorie de peste 36 luni, Revo 1645 este rodul a mii de ore de cercetare si testare a tuturor solutiilor de succes existente pe piata.

Calitate indoor pentru printurile de exterior. O singura masina pentru doua utilizari. Cerneala fara miros.

Avem o experienta de peste 7 ani in domeniu, avem cea mai buna fabrica de cerneluri garantate din Europa, aveam nevoie de cea mai buna imprimanta de pe piata pentru a avea un produs imbatabil.

Poate ce va spunem acum poate parea deplasat. Nu credeti cuvintele, nu cumparati fotografii pe internet - testati imprimantele.

Acum puteti imprima impecabil la doar 0,3 euro pe metrul patrat. Fara sa mai vedeti cerneala la culoare decat pe print.

Fara miros, fara sa se zgarie instantaneu ca alte cerneluri eco-solvent, fara grija de a avea o hala industriala pentru a instala o imprimanta de mari dimensiuni.

Revo 1645 imprimanta de format mare cu eco-solvent ce va permite sa imprimati si cele mai mari dimensiuni de autocolant, canvas sau steag.

Si daca vreti mesh - veti avea cateva lipituri in plus, unde este problema?

Noua generatie de capete EPSON DX5

Bazata pe noua generatie de capete cu tehnologie piezoelectrica de la Epson - EPSON DX5, Revolution E este capabila sa produca sapte dimensiuni diferite ale picaturilor de cerneala cu o precizie nemaintalnita si o gradare foarte fina ceea ce permite obtinerea de fotografii vii si cu aspect real dar si culori puternice pentru semnalistica daca este nevoie.

Noul design al capului de imprimare, cu placare cu aur, impiedica aderenta cernelei si, automat, infundarea capetelor.

Precizia extrema este obtinuta ca o combinatie intre forma perfect rotunda a duzelor de imprimare, sistemul precis de pozitionare a picaturii pe pagina si cerneala perfect echilibrata, dezvoltata special pentru acest cap de imprimare.

Tehnologie de imprimare cu picaturi de dimensiuni variabile, intre 3,5 si 27 de picolitri cu functie de difuzie sau de microvaluri.
TOATE imprimantele de format mare de viteza adopta o tehnologie ce permite picaturi de MINIM 35 de picolitri in diametru.

Va asteptam la Craiova pentru demonstratii.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura