Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimare directa pe textile-Kimoto G-Jet, imprimanta trico

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10990 €
Brand
Kimoto G-Jet
Out Of stock
Descriere
Solutia moderna pentru tiparirea imaginilor fotografice digitale pe materile textile, inclusiv bumbac 100%. ACUM doar 10.990 euro fara TVA.
Va oferim solutia moderna si completa a imprimarilor impecabile, durabile si stralucitoare pe materiale textile.

Este o solutie ce inlocuieste cu succes metodele greoaie de screen printing (serigrafie), transfer termic al foliilor imprimate sau sublimare.Kimoto G-Jet este liderul imprimarilor directe pe textile in Europa. Solutie premium, completa si moderna, de ultima tehnologie, pentru imprimarea digitala a materialelor textile de orice culoare. O alternativa viabila, usoara si fara efort pentru procedeele clasice de sublimare sau serigrafie.

Culori vii, detalii foarte bine definite

Veti obtine culori vibrante, imagini vii, cu foarte mare flexibilitate, aspect cauciucat, rezistenta mare la intindere si numeroase spalari. Cerneluri reactive de la DuPont
Dupa tiparire cerneala este fixata cu ajutorul unei simple prese pentru transfer termic (pentru tricouri) sau tunel de uscare.

In functie de destinatie, masinile pot fi echipate cu diferite configuratii.
Rezista perfect la spalare dupa spalare.
Cerneluri specializate, cu aspect cauciucat, extrem de flexibile si cu durata mare de utilizare.
Se poate livra in doua configuratii:
- 2xCMYK - viteza si productivitate ridicate
- CMYK + 4 coloane de ALB - adaptibilitate
Software de RIP dedicat

Software profesional pentru RIP ce este livrat in configurarea standard va simplifica productia avand profile de culoare integrate, control flexibil al imprimantei si interfata intuitiva. Este compatibil cu majoritatea aplicatiilor de acest gen de pe piata. Imaginile pot fi prelucrate, modificate sau redimensionate direct in software fara a mai fi necesara o alta aplicatie.
In plus, imprimarea pe tricouri negre presupune mai intai scrierea unui strat de alb, identic ca forma cu imaginea color ce urmeaza a fi printata si situat SUB celelalte straturi.
Lucrul acesta nu este posibil fara utilizarea unui software RIP.
Imprimare digitala directa pe textile negre (direct textile printing, T-shirt printing) in 4 pasi simpli:
1. Tratament cu solutie de fixare (pentru culori stralucitoare).
2. Tiparire cu 4 capete de alb (acoperire mare)
3. Printarea imaginii dorite pe substratul alb.
4. Fixare cu ajutorul unei prese pentru transfer termic obisnuite sau tunel termic.

Materialele textile deschise la culoare se imprima in doar 3 pasi.

Sistemul echilibrat permite mentinerea constanta a presiunii si impiedica patrunderea aerului. Mai putin aer inseamna mai putine sanse ca duzele sa fie infundate, productivitate mai mare dintr-o singura trecere. O singura trecere asigura o viteza de lucru foarte mare.
Autocuratirea este un alt aspect important pentru ca permite ca intretinerea sa fie mult mai usoara, capetele sa aiba o durata de viata mult mai mare iar costurile sa scada.

Pregatiti-va sa incepeti o noua afacere, o solutie completa, moderna si noua pe piata, cu costuri reduse si usurinta in exploatare. Puteti tipari pe tricouri (cel mai popular produs, cu cea mai mare ciculatie) dar si pe alte articole de imbracaminte (si acum este epoca hainelor tiparite), lenjerii, perne, fanioane, etc.

Acum beneficiaza de o reducere de peste 30 % fiind doar 10990 euro.

Produs fiabil, inovator, ce asigura o recuperare rapida a investitiei. Solutie industriala economica (imprima pana la 60 de tricouri pe ora!) cu o investitie relativ mica.


Calitate elvetiana impecabila a echipamentului. Consum extrem de redus pe unitatea de produs. Autocuratire (perfecta pentru perioadele de nefolosire). Garantie 12 luni (6 luni la capetele de imprimare), service, service postgarantie.

Pretul promotional include livrarea gratuita, instalarea si trainingul, un kit de pornire (250 ml x 2 x CMYK sau 250 ml CMYK + 4 x ALB, lichid de tratament - 500 ml, solutie de curatire capete - 250 ml).

Would you join us?

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura