Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta serigrafie 3D flatbed - Kimoto (Elvetia)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8490 €
Brand
KIMOTO Freejet 320Plus
Out Of stock
Descriere
KIMOTO Elvetia) este in acest moment cea mai fiabila imprimanta flatbed de pe piata europeana. Experienta de peste 5 ani (din 2007 in Romania) sutele de metri patrati tipariti impecabil, zecile de mii de obiecte imprimate lunar, faptul ca TOATE imprimantele instalate functioneaza inca fara a fi schimbat nici macar un cap de imprimare le recomanda ca fiind cele mai de incredere solutii din industrie.

Imprimarea pe obiecte promotionale nu a fost niciodata mai usoara.

--------------------------------------------------------------------------------

Creaza noi oportunitati de afaceri

Imprimantele plane KIMOTO FREEJET 320 PLUS (3D flatbed printers), distribuite de Compass constituie tehnologia ce a revolutionat imprimarea obiectelor in industria publicitara. Evolutie naturala, generatia a treia aduce noi facilitati, usurinta in exploatare, practic o noua masina.
Obiecte imprimate intr-un mod uluitor, inaccesibil tehnologiilor de pana acum, pot fi realizate chiar cu personal putin calificat.
O multitudine de materiale si obiecte pot fi astfel imprimate rapid si la rezolutii foarte mari. Fotografic.

Gama larga de materiale imprimabile

Pot fi realizate diferite aplicatii pe o larga varietate de materiale, extinzand limitele industriei: placi de spuma pentru afisaj, placi acrilice, aluminiu, otel, lemn, piele, marmura, piatra si aproape orice fel de materiale plastice.

Imprima materiale rigide pana la 110 mm inaltime

Acum cu noi functii, nou software, mult mai accesibila si usor de folosit, aceeasi calitate perfecta.

Imprimare digitala directa pe obiecte                                            

Noile cerneluri tip direct solvent va permit sa tipariti DIRECT si FARA TRATAMENT PREALABIL pentru mult mai multe suprafete (in special plastic sau PVC).

Cernelurile mild eco-solvent sunt deasemenea compatibile si disponibile acolo unde spatiul nu permite o ventilare corespunzatoare sau pur si simplu, se doreste folosirea lor.
Pentru toate celelalte exista rasina de tratare ce formeaza un strat perfect si protector la zgarieturi. Marmura sau piele, otel sau aluminiu, lemn sau sticla pot fi inscriptionate miraculos si perfect cu caractere sub 0,5 mm, perfect lizibile. In orice culoare. Practic in milioane de culori.

Fiabilitatea legendara, usurinta in exploatare si faptul ca nu veti intalni cerneala pe maini fac din Kimoto FreeJet 320 PLUS cea mai buna alegere industriala in cadrul industriei de inscriptionari de obiecte.

Opt canale, de aceasta data cu opt cerneluri in rezervoare de 200 ml cu alimentare continua - C, M, Y, photo K, light K, light M, light C, light light K. Interfata ultrarapida - USB 2.0 Full Speed. Interfata de operare - cea mai familiara imagine - pur si simplu un software obisnuit de imprimanta de birou. Daca ati tiparit vreodata un singur document in viata dvs. atunci stiti sa folositi perfect o imprimanta plana 3D de la Kimoto.

Sau sa ii asigurati mentenanta. sau sa o curatiti. Sau... E atat de simplu.
Avem clienti care nu stiau ce reprezinta CorelDraw inainte de a intalni aceasta masina. Acum vand produsele finite peste tot prin intermediul internetului. Sau inscriptioneaza 10.000 de bricete full color in 24 de ore. Dubla fata.
Oamenii acestia si povestile lor extraordinare exista. Poate chiar langa dumneavoastra.

Dimensiuni externe: 640 x 1060 x 460 mm.
Atentie: Greutatea echipamentului de 72 kg si miscarile foarte rapide determina un moment inertial foarte mare asa ca va fi nevoie de o masa de lucru extrem de solida.

Un produs premium, cu o finisare impecabila, cu un sistem de alimentare continua revolutionar. Functie de AUTOCURATIRE A CAPETELOR la 6, 12 sau 24 de ore.

INstalare oriunde in tara, training.

Garantie 12 luni, service post garantie. Consumabile.

LIVRARE DIN STOC.

Detalii pe www.compass.com.ro, www.kimoto.ch

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura