Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Caseta luminoasa ultrasubtire A 4 ultraslim E-lite Halo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295
Brand
E-lite HALO EH2 (A4)
Out Of stock
Descriere
Tendinta generala pe plan mondial, in toate aplicatiile de semnalistica, atat din punct de vedere al designului cat si din perspectiva sanatatii si sigurantei la locul de munca este de a integra produse mai subtiri si mai putin intruzive in spatiu. Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au numai 8 mm grosime, ceea ce înseamna mult mai putin în greutate si in spatiul ocupat în comparatie cu casetele luminoase sau semnalistica iluminata traditionala.

In plus, Elite HALO se caracterizeaza printr-o spectaculoasa margine transparenta, intens stralucitoare (in mijocul imaginii de mai jos), ce le pune si mai mult in evidenta.

* Ultima tehnologie in iluminarea cu LED a panourilor luminoase - Tehnologia de iluminare folosita la casetele luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays este similara cu cea prezenta la televizoarele LED numai ca in cazul casetelor luminoase se urmareste obtinerea unei suprafete mult mai puternic iluminate.

* Fara mentenata, cu fiabilitate ridicata - Durata de viata estimata a sistemului de iluminare este de peste 40,000 de ore ceea ce inseamna ca nu veti mai pierde timp schimband tuburi sau becuri castigand astfel timp si bani.

* Extrem de economice - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays avand integrata tehnologia de iluminare cu LED-uri ultraluminoase consuma cu 90-95 % mai putin decat o caseta luminoasa cu neon. Ca exemplu, o caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO; de 1 metru    patrat consuma doar 16,5 W si poate fi tinuta alimentata un an de zile fara pauza.

* Display iluminat incredibil de subtire - O caseta luminoasa ultrasubtire E-lite Displays simpla fata poate avea 6 mm grosime (standard 8 mm grosime), iar caseta luminoasa ultraslim dubla fata are doar 10 mm grosime, astfel acestea pot fi prezentate in orice fereastra sau oriunde in interior, fara sa ocupe spatiu, pur si simplu \"plutind\" pe suprafata aleasa si afisand un mesaj de inalta rezolutie in care si cele mai mici detalii sunt evidentiate. Culorile sunt incredibil de vii, cu o intensitate si densitate de neatins de catre casetele luminoase obisnuite iluminate cu neon. Din acest moment, casetele luminoase clasice, greoaie, cu grosime de 5, 10 sau chiar 15 cm devin anacronice.

* Ideal pentru multe tipuri de medii - Agenti imobiliari, Spa & centre de frumusete, hoteluri, restaurante, magazine de firma, baruri, zone de receptie si multe altele ... Iluminate perfect pe timp de zi sau de noapte.

* Aspect ultramodern la un pret perfect accesibil - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au un aspect foarte luxos si totusi sunt extrem de accesibile (in fapt costul unei casete luminoase ultrasubtiri, cu toate avantajele evidente, este aproape identic cu costul unei casete luminoase clasice).

* Pe deplin garantate - Toate sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite HALO vin cu o garantie completa pentru defecte de fabricatie de 12 luni care poate fi prelungita optional la 24 de luni.

* Asistenta inginerilor nostri la personalizare & design - Compass va ofera sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays intr-o modularitate perfecta. Taiate la masuratorile specificate de catre dvs. si fabricate pentru a se potrivi oricarui interior, Compass ofera casete luminoase ultrasubtiri pe deplin panouri personalizate, de orice forma sau dimensiune, bazate pe cerintele specifice ale proiectului dvs.

Caseta EH2 A4 3600 x 400 mm) luminoasa ultrasubtire / ultraslim E-lite HALO simpla fata - 29,5 euro
(dimensiuni externe, consum 10 W).
Kit amplasare perete inclus (3m cablu cu conetctor, intrerupatori, distantori aluminiu, dibluri).
Caseta EH2 A4 (300 x 400 mm)    DUBLA FATA luminoasa ultrasubtire / ultraslim E-lite HALO - 35,5 euro
(dimensiuni externe, consum 10,5 W).
Kit amplasare geam / vitrina inclus (3 m cablu cu conector alimentare 12 V, prinderi mascare aluminiu, distantori, banda dublu adeziva).
Accesorii necesare: alimentator si / sau dimmer.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura